This post is also available in: English (Engels)

MYPS – Make Your Project Stick

Professioneel interim management dat blijft plakken

MYPS is gespecialiseerd in diepgaand en duurzaam interim management van projecten, operations en change.

MYPS Interimmanagers

Waarom mislukken zoveel ingrijpende projecten in een bedrijfscontext? Hoe verander je operationele processen, maar behoud je de steun van het volledige bedrijfsgewelf? De sleutel tot een gestroomlijnde implementatie, verandering of uitvoering van indringende projecten of processen – met oog op duurzame efficiëntie – schuilt in de complete, bewuste acceptatie ervan door de ganse organisatie.

 

MYPS beschikt over hoge interim management profielen die zowel op korte als lange termijn duurzame resultaten boeken. Wij putten uit een rijke ervaring project based opdrachten en operationele supply chain optimalisaties zoals: reorganisaties, upscaling, fusionering, digitalisering, … Het is een tijdelijke investering in expertise met een blijvende indruk, die rekening houdt met bedrijfscultuur en -ontwikkeling, engagement en betrokkenheid. Dit resulteert in financiële gezondheid en operationele efficiëntie.

Voor welke opdrachten kan u onze expertise aanspreken?

it project management myps

IT (SAP / ERP) Project Management

MYPS project managers ontwerpen concrete, heldere projectplannen op basis van de reële noden binnen uw bedrijf en (bege)leiden ze met volle aandacht tot het afgesproken resultaat.

operational management myps

Operational Management

MYPS plaatst ervaren operational managers met specifieke expertises om bepaalde processen in je supply chain of operations te redesignen met het oog op duurzame efficiëntie.

change management myps

Change Management

Interim Managers bij MYPS zijn gespecialiseerd in change management. Ze verhogen de mate van engagement van je team en verlagen de weerstand bij het doorvoeren van veranderingen.

Share
Share